OMV Petrom susține educația profesională din România
și aduce în atenția societăţii importanţa meseriilor în dezvoltarea unei ţări!

90% din școlile profesionale au dispărut în ultimii 20 de ani iar România resimte lipsa forței de muncă bine pregătite.

Care este potențialul pe care îl are țara noastră în această direcție? Cum poate fi susținut sistemul de învățământ profesional? Există soluții pentru dezvoltarea meseriașilor din România? Care sunt calitățile unui bun meseriaș? Sunt doar câteva dintre întrebările la care dorim să răspundem.

Până acum, din cadrul campaniei România Meseriașă fac parte 2 dintre programele de responsabilitate socială ale OMV Petrom: Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei și Școala Petroliștilor.

Eforturile noastre de a găsi soluții pe termen lung pentru reconsolidarea sectorului meseriașilor, vor fi completate de rezultatele unui studiu ce va fi publicat în luna septembrie, studiu ce dezvăluie care sunt nevoile meseriașilor din România, nevoile companiilor angajatoare, dar și cele ale elevilor care vor sa îmbrățișeze o meserie.

Urmăreşte Campania pe pagina de Facebook Tara lui Andrei

Tabăra Meseriașilor

Tabăra Meseriașilor

Proiect de educație practică bazat pe ateliere de dezvoltare profesională și personală pentru elevi și profesori din licee tehnologice și școli profesionale.

Citeşte mai mult

Școala Petroliștilor

Școala Petroliștilor

Proiect educațional care constă în susținerea claselor de învățământ profesional cu specializări în meseria de operator sonde și operator la extracţia, tratarea, transportul şi distribuţia gazelor.

Citeşte mai mult
Susține și tu România Meseriașă!

Contribuie la campania România Meseriașă: descarcă și împărtășește mesajul #SusținRomâniaMeseriașă cunoscuților tai!