html Oameni - Ţara lui Andrei
<

Câştigătorii competiţiilor

Marian Ilie

„Sfatul pentru cei care vor să depună proiecte în această competiție este să apeleze cu încredere la astfel de finanțări, deoarece se pot transforma foarte rapid în rezultate.”

Vezi profil

Adela Ioana Bota

Programul de responsabilitate socială Tara lui Andrei mi s-a părut de la început o abordare foarte bună a nevoii de a implica oamenii în viaţa comunităţii. Mie şi colegilor mei de la Asociaţia Cetatea Brasovului ne place sportul şi ne bucurăm când vedem tot mai mulţi oameni care îl practică chiar în centrul oraşului.

Vezi profil

Magdalena Gabriela Nichifor

"Competiţia din Ţara lui Andrei e gândită în aşa fel încât să adune un grup larg de factori: părinţi, cadre didactice, instituţii publice care îşi unesc forţele într-un singur scop, şi anume, îmbunătăţirea sistemului de educaţie. Acest proiect oferă oportunitatea "întâlnirii" tuturor - copii, părinţi, dascăli, reprezentanţi ai comunităţii locale - într-o lume inocenta, hazlie, plină de neastâmpăr şi fantezie - lumea copiilor!"

Vezi profil

Dumitru Ciprian Vintdevara

"Proiectul nostru de a moderniza Observatorul din Bârlad avea mare nevoie de soluţia de finanţare oferită de Petrom, iar seriozitatea organizatorilor m-a convins că acest program este unul de încredere."

Vezi profil

Cristina Vătămanu

"Am depus un proiect în competiţia din Ţara lui Andrei pentru că mi-a plăcut modul în care este organizat concursul. Mai mult, îmi doream foarte mult să oferim un exemplu celor mici, să îi convingem că, dacă îşi doresc cu adevărat un lucru şi muncesc foarte mult au toate şansele să îşi îndeplinească visul."

Vezi profil