html Adela Ioana Bota - Ţara lui Andrei

Adela Ioana Bota

  • profesie Economist
  • localitate Braşov
  • judeţ Braşov

"Programul Ţara lui Andrei mi s-a părut de la început o abordare foarte bună a nevoii de a implica oamenii în viaţa comunităţii. Mie şi colegilor mei de la Asociaţia Cetatea Braşovului ne place sportul şi ne bucurăm când vedem tot mai mulţi oameni care îl practică chiar în centrul oraşului. Doream construirea acestui circuit de alergare în centrul Braşovului şi, când am aflat despre competiţie, am considerat că este ocazia perfectă să punem ideea în practică. Ţara lui Andrei ne-a oferit sprijinul necesar. Fără un ajutor serios nu am fi putut să ducem proiectul la capăt."

Am absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice - Tranzacţii Internaţionale din cadrul universităţii Babeş Bolyai la Cluj-Napoca, după care am urmat cursurile de Master la IUP Banque-Finance din cadrul Universităţii din Caen Basse Normandie în Franţa. De 7 ani conduc biroul de reprezentanţă în România al unui grup bancar francez. Sunt membru fondator al Asociaţiei Cetatea Braşovului, asociaţie care are ca scop promovarea sportului, ecologiei şi culturii în oraşul Braşov. Mă implic anual în organizarea de către asociaţia noastră a concursului Duatlon Cetatea Braşovului

Iniţiatori cu proiecte similare

Ştefan Pălărie

Ştefan Pălărie

"Programul Ţara lui Andrei al companiei Petrom mi s-a părut unul dintre cele mai transparente şi eficiente programe de sprijin şi implicare socială existent în România. A fost extrem de atractivă ideea de a iniţia un program educaţional nou pentru un grup dedicat de adolescenţi."

Vezi profil
Carmen Gabriela  Borz

Carmen Gabriela Borz

"M-a motivat posibilitatea de a da o mână de ajutor comunităţii. De asemenea, cei doi copii ai mei m-au motivat enorm în propunerea şi implementarea proiectelor în Ţara lui Andrei."

Vezi profil
Dumitru Ciprian Vintdevara

Dumitru Ciprian Vintdevara

"Proiectul nostru de a moderniza Observatorul din Bârlad avea mare nevoie de soluţia de finanţare oferită de Petrom, iar seriozitatea organizatorilor m-a convins că acest program este unul de încredere."

Vezi profil
Elvira Elena Grigoraş

Elvira Elena Grigoraş

Ne-am uitat la portofoliul de proiecte aprobate şi am realizat că ceea ce ne doream noi se pretează pe regulile competiţiei. De asemenea, dorinţa de implicare şi motivaţia de a îmbunătăţi viaţa comunităţii locale m-a determinat să susţin acest proiect.

Vezi profil
Ioana Cristina Cristescu

Ioana Cristina Cristescu

"Am fost încântată să pot susţine în calitate de părinte şi salariat OMV Petrom un proiect destinat dezvoltării armonioase a copiilor din Grădiniţă Rosa Zangara şi din comunitatea în apropierea căreia locuiesc. Promovarea acestui proiect a reprezentat o experinţă plăcută şi plină de învăţăminte pentru mine, dovedind pe de o parte forţa solidarităţii, atât de necesară în zilele noastre, cât şi faptul că implicarea şi bunele intenţii pot genera schimbări benefice în comunitatea şi în familiile noastre. Am învăţat că realizările de suflet depind în mare măsură de noi şi că viaţa noastră poate fi în fiecare zi mai frumoasă prin muncă şi dorinţa noastră de mai bine."

Vezi profil