html Cristina Vătămanu - Ţara lui Andrei

Cristina Vătămanu

  • profesie Profesor
  • localitate Grinţieş
  • judeţ Neamţ

"Am depus un proiect în competiţia din Ţara lui Andrei pentru că mi-a plăcut modul în care este organizat concursul. Mai mult, îmi doream foarte mult să oferim un exemplu celor mici, să îi convingem că, dacă îşi doresc cu adevărat un lucru şi muncesc foarte mult au toate şansele să îşi îndeplinească visul."

Doamna Vătămanu este absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, Engleză-Franceză şi are o experienţă de 8 ani în învăţământ. S-a implicat în acţiuni de voluntariat, una dintre acţiuni fiind parte în proiectul Şcoala Pipirig, organizat de Mitropolia Iaşi.

Activitate

Proiecte TLA

Salvați plutăritul

Salvați plutăritul


O profesoară reușește să implice întreg satul în dorința ei de a salva o veche meserie din zonă: plutăritul. O încercare curajoasă de a păstra vechile tradiții, împletindu-le cu noile preocupări și atracții turistice.

Citeşte mai mult

Iniţiatori cu proiecte similare

Ştefan Pălărie

Ştefan Pălărie

"Programul Ţara lui Andrei al companiei Petrom mi s-a părut unul dintre cele mai transparente şi eficiente programe de sprijin şi implicare socială existent în România. A fost extrem de atractivă ideea de a iniţia un program educaţional nou pentru un grup dedicat de adolescenţi."

Vezi profil
Carmen Gabriela  Borz

Carmen Gabriela Borz

"M-a motivat posibilitatea de a da o mână de ajutor comunităţii. De asemenea, cei doi copii ai mei m-au motivat enorm în propunerea şi implementarea proiectelor în Ţara lui Andrei."

Vezi profil
Dumitru Ciprian Vintdevara

Dumitru Ciprian Vintdevara

"Proiectul nostru de a moderniza Observatorul din Bârlad avea mare nevoie de soluţia de finanţare oferită de Petrom, iar seriozitatea organizatorilor m-a convins că acest program este unul de încredere."

Vezi profil
Elvira Elena Grigoraş

Elvira Elena Grigoraş

Ne-am uitat la portofoliul de proiecte aprobate şi am realizat că ceea ce ne doream noi se pretează pe regulile competiţiei. De asemenea, dorinţa de implicare şi motivaţia de a îmbunătăţi viaţa comunităţii locale m-a determinat să susţin acest proiect.

Vezi profil
Ioana Cristina Cristescu

Ioana Cristina Cristescu

"Am fost încântată să pot susţine în calitate de părinte şi salariat OMV Petrom un proiect destinat dezvoltării armonioase a copiilor din Grădiniţă Rosa Zangara şi din comunitatea în apropierea căreia locuiesc. Promovarea acestui proiect a reprezentat o experinţă plăcută şi plină de învăţăminte pentru mine, dovedind pe de o parte forţa solidarităţii, atât de necesară în zilele noastre, cât şi faptul că implicarea şi bunele intenţii pot genera schimbări benefice în comunitatea şi în familiile noastre. Am învăţat că realizările de suflet depind în mare măsură de noi şi că viaţa noastră poate fi în fiecare zi mai frumoasă prin muncă şi dorinţa noastră de mai bine."

Vezi profil