html Ştefan Pălărie - Ţara lui Andrei

Ştefan Pălărie

  • localitate Bucureşti
  • judeţ Bucureşti

"Programul Ţara lui Andrei al companiei Petrom mi s-a părut unul dintre cele mai transparente şi eficiente programe de sprijin şi implicare socială existent în România. A fost extrem de atractivă ideea de a iniţia un program educaţional nou pentru un grup dedicat de adolescenţi."

Ştefan a urmat cursuri de gândire creativă, dar şi de finanţe şi vânzări. Are în CV atât o diplomă de licenţă în cadrul Facultăţii de Cibernetică, ASE, cât şi un master în comunicare managerială şi resurse umane, SNSPA. Studiile l-au ajutat în activităţile de voluntariat, este, de altfel, şi un cetăţean responsabil al Ţării lui Andrei, fiind implicat în proiecte de educaţie liceală şi membru fondator al Şcolii de Valori.

Activitate

Proiecte TLA

Valorile României pentru România

Valorile României pentru România


Din ce în ce mai mulți elevi excepționali părăsesc țara. EuroEdu este programul care le arată cum pot reuși și în țara lor.

Citeşte mai mult

Iniţiatori cu proiecte similare

Carmen Gabriela  Borz

Carmen Gabriela Borz

"M-a motivat posibilitatea de a da o mână de ajutor comunităţii. De asemenea, cei doi copii ai mei m-au motivat enorm în propunerea şi implementarea proiectelor în Ţara lui Andrei."

Vezi profil
Dumitru Ciprian Vintdevara

Dumitru Ciprian Vintdevara

"Proiectul nostru de a moderniza Observatorul din Bârlad avea mare nevoie de soluţia de finanţare oferită de Petrom, iar seriozitatea organizatorilor m-a convins că acest program este unul de încredere."

Vezi profil
Elvira Elena Grigoraş

Elvira Elena Grigoraş

Ne-am uitat la portofoliul de proiecte aprobate şi am realizat că ceea ce ne doream noi se pretează pe regulile competiţiei. De asemenea, dorinţa de implicare şi motivaţia de a îmbunătăţi viaţa comunităţii locale m-a determinat să susţin acest proiect.

Vezi profil
Ioana Cristina Cristescu

Ioana Cristina Cristescu

"Am fost încântată să pot susţine în calitate de părinte şi salariat OMV Petrom un proiect destinat dezvoltării armonioase a copiilor din Grădiniţă Rosa Zangara şi din comunitatea în apropierea căreia locuiesc. Promovarea acestui proiect a reprezentat o experinţă plăcută şi plină de învăţăminte pentru mine, dovedind pe de o parte forţa solidarităţii, atât de necesară în zilele noastre, cât şi faptul că implicarea şi bunele intenţii pot genera schimbări benefice în comunitatea şi în familiile noastre. Am învăţat că realizările de suflet depind în mare măsură de noi şi că viaţa noastră poate fi în fiecare zi mai frumoasă prin muncă şi dorinţa noastră de mai bine."

Vezi profil
Aurel Laurenţiu Munteanu

Aurel Laurenţiu Munteanu

Vezi profil