html Implicarea OMV Petrom - Ţara lui Andrei
Raportul de implicare in comunicare 2016

Aici vei găsi o colecție de fapte bune! Avem și idei, și inițiative, dar - mai ales – avem o comunitate de oameni care lucrează de zor la evoluția Romaniei. Hai și tu! Intrarea este liberă și mereu e loc de alte fapte bune.

Citește
Raport de implicare in comunitate 2013 - Binele are autor colectiv

Cunoaște-i pe cei care au demonstrat că SE POATE, apoi ajută-i să-și ducă povestea mai departe. Intră pe platforma interactivă a raportului și susține-i cu sfaturile și încurajările tale!

Citește

În 2012, OMV Petrom a împlinit 6 ani de proiecte dedicate românilor - proiecte care urmăresc nu doar să reducă impactul pe care activitatea companiei îl are asupra comunităţilor din România, ci şi să ajute la rezolvarea unor probleme ale societăţii în ansamblu.

Am început progresiv – primele inițiative au fost concentrate pe protecţia mediului şi pe promovarea unei atitudini responsabile faţă de resursele naturale. Apoi, am continuat cu investiţii importante pentru sistemul educaţional românesc – de la reconstrucția de școli până la proiecte de educaţie non-formală care urmăresc să deschidă orizonturile elevilor, dar și ale dascălilor. A urmat sprijinirea sistemului național de sănătate prin parteneriate cu Ministerul Sănătăţii și SMURD, încercând să dăm şansa la viaţă cât mai multor oameni, prin extinderea sistemului de telemedicină de urgență şi recompensarea doctorilor din România.

Cu cât am avansat în conceperea şi implementarea unor astfel de proiecte, ne-am dat seama că, pentru a avea un impact cât mai mare, trebuie să implicăm cât mai mulţi oameni - oameni care să dea mai departe din cunoștințele și experiența lor, astfel încât și mesajele noastre să se propage exponențial.
Oameni care înțeleg că schimbarea profundă și pe termen lung vine doar atunci când, cei care oferă și cei care primesc au un univers comun de valori, vise și obiective.
De aceea, noi, cei de la OMV Petrom, vom continua să fim partenerii tuturor acestor oameni și, alături de ei, să îi inspiram și pe alții.

Și astfel, să înțelegem puterea lui "împreună"!
Mariana Gheorghe, Director General Executiv OMV Petrom

Infografic Implicarea Petrom Descarcă infografic

Proiecte

CERC Boldești Scăeni

Centrul de Resurse al Comunităţii (CERC) Boldeşti Scăeni este un program amplu de dezvoltare a comunităţii prin educaţie

Citeşte mai mult

Tabăra din Ţara lui Andrei

Tabăra din Țara lui Andrei: locul unde copiii de-abia așteaptă să ajungă, iar adulții s-ar reîntoarce în fiecare an.

Citeşte mai mult

Plantările din Ţara lui Andrei

Plantările din Ţara lui Andrei acoperă an de an hectare întregi de teren din zone afectate de alunecări de teren, deşertificare sau inundaţii.

Citeşte mai mult

Parcurile Viitorului

În 2007, am decis să reînviem spaţiile verzi din oraşele mari şi să redăm locuitorilor locuri de relaxare la standarde europene.

Citeşte mai mult

Acces la Viaţă

Programul Acces la Viaţă a reuşit extinderea reţelei de telemedicină, donarea a 3 ambulanţe pentru SMURD şi sprijinirea personalului medical prin burse de specializare

Citeşte mai mult

Olimpicii OMV Petrom

Am decis să sprijinim evoluţia tinerilor remarcabili, printr-un program de burse de studiu şi  activităţi educaţionale de ultima generaţie.

Citeşte mai mult