html Misiune - Ţara lui Andrei

Țara lui Andrei este un proiect de responsabilitate socială OMV Petrom. De 4 ani, Ţara lui Andrei îi susţine pe cei care ştiu, pot şi vor să-i inspire pe cei de lângă ei. Îi susţine pe toţi cei care vor să îşi construiască singuri viitorul şi să creeze, împreună, o ţară mai bună în fiecare zi.

Ţara lui Andrei crede în oameni. Crede în puterea celor ambiţioşi care reuşesc să crească prin forţe proprii şi crede în puterea celor care ştiu să îi ghideze şi să îi inspire.

Oamenii din Ţara lui Andrei nu se lasă descurajaţi de probleme, ci aleg să le rezolve. Iar diferenţa e făcută de cei care văd în fiecare obstacol o nouă oportunitate de a reconstrui lumea. Aceştia sunt oamenii care câştigă, prin rezultatul acţiunii lor din fiecare zi, titlul de cetăţeni de onoare ai Ţării lui Andrei.

Harta Ţării lui Andrei

Imnul Ţării lui Andrei

Ascultă versurile care dau tonul schimbărilor din Ţara lui Andrei.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

România Meseriașă

Învățământul profesional - o tară sau o binecuvântare?

Învățământul profesional - o tară sau o binecuvântare?

Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate OMV Petrom, ne vorbește despre campania România Meseriașă și ce poate face fiecare dintre noi pentru a sprijini această inițiativă.

Citeşte mai mult

Tabăra Meseriașilor

 Viitorii meseriași se pregătesc pentru pentru o nouă aventură în Țara lui Andrei!

Viitorii meseriași se pregătesc pentru pentru o nouă aventură în Țara lui Andrei!

Anul acesta, Tabăra Meseriașilor își deschide porțile pentru 300 de elevi și 55 de profesori, pentru a le ridica nivelul de pregătire prin ateliere aplicate și cursuri practice.


Citeşte mai mult