‹ înapoi la blog

18 September 2017 | Educaţie

Elevii au aprins inima Brașovului cu ELECTRIC HUB

Seria electricienilor din Tabăra Meseriașilor s-a încheiat cu multe zâmbete, îmbrățișări și un proiect cu care elevii se mândresc foarte tare: realizarea unui HUB ELECTRIC, amplasat în Piața Sfântul Ioan din Brașov.

Totul realizat cu mâna lor, sub atenta îndrumare a mentorilor - echipa EFdeN.


Energia regenerabilă și utilitatea comunitară au stat la baza proiectului. ELECTRIC HUB-ul este un loc de relaxare și de lectură pentru vizitatori, fiind dotat cu iluminare, prize pentru încărcarea laptop-urilor sau a telefoanelor și un rastel de biciclete, totul alimentat prin energie solară.

Elevii meseriași au început săptămâna de tabără cu noțiuni de bază despre comunicare, lucru în echipă, spirit antreprenorial, angajabilitate și responsabilitate civică, după care au trecut la munca pe șantier: în numai 3 zile au construit ELECTRIC HUB-ul.


Proiectul lor atrage atenția asupra importanței energiei regenerabile, responsabilității și sustenabilității, sperând să aducă mai multă conștientizare pentru generațiile următoare.  La finalul taberei, 10 dintre cei mai buni meseriași electricieni au fost premiați cu o bursă lunară de 500 de lei, oferită de OMV Petrom pe parcursul întregului an școlar.

Partenerul Seriei Electricienilor, compania ENEL, a suplimentat finanțarea tinerilor meseriași cu încă 10 burse.

Le dorim succes tinerilor electricieni în meseria pe care și-au ales-o și îi felicităm pentru devotamentul și pasiunea cu care au învățat cât de importantă este sustenabilitatea pentru mediu!

‹ înapoi la blog