‹ înapoi la blog

16 June 2014 | Educaţie

Înscrie-te în cea mai tare tabără! Tabăra din Țara lui Andrei recrutează voluntari!

Îți place să te joci responsabil și crezi că se poate să construiești două parcuri de distracție într-o săptămână? Ești cel mai bun prieten al copiilor și îi poți sprijini să pășească în universul antreprenorial? Atunci te așteptăm voluntar în Tabăra din Țara lui Andrei!

Pentru al șaptelea an consecutiv, Petrom organizează Tabăra din Tara lui Andrei, eveniment la care vor paticipa elevii și cadrele didactice declarați semifinaliști ai competiției Scoala lui Andrei.

În cadrul Taberei, cei mici vor învăța într-un mod distractiv ce este antreprenoriatul și vor afla cum să implementeze proiectul propus de către echipa lor. Pentru derularea Taberei căutăm voluntari activi și dornici să ne ajute la organizarea și desfășurarea acțiunilordestinate elevilor. Astfel, dacă ai peste 18 ani, experiență ca voluntar, dacă ești responsabil și îți place să te implici în acțiuni ce contribuie la dezvoltarea comunității și, nu în ultimul rând, crezi în puterea copiilor de a trasforma lumea în care trăiesc, înscrie-te ca voluntar pentru Tabără.

Tabăra se va desfășura în Bran, conform calendarului de mai jos. Îți poți alege până la trei perioade dintre cele enumerate mai jos:

-       6 - 12 iulie

-       13 - 19 iulie

-       27 iulie – 2 august

-       3 - 9 august

-       17 - 23 august 

Ce vei face în tabără?

Vei fi cel mai bun prieten al echipelor de elevi din clasele I-IV și V-VIII. Printre responsabilitățile tale se vor număra supravegherea copiilor și vei oferi suport organizatorului pentru implementarea sarcinile din fiecare zi. Și nu în ultimul rând vei lua parte la toate activitățile distractive.

Înainte de plecarea în Tabără, vom organiza un training în București în cadrul căruia vom detalia aceste responsabilități, dar și unul la sosirea în locație.

Ce oferim noi?
O experiență plină de amintiri frumoase și o mulțime de prieteni noi. Pe perioada taberei vei învăța alături de cei mici, vei fi surprins de fiecare activitate și vei pleca fermecat și cu dorința de a ne revedea și în anul următor. În plus, asigurăm transportul, cazarea și masa și îți vom oferi o adeverință ce va atesta implicarea ta ca voluntar.

Cum te inscrii?
Trimiți până pe 20 iunie pe adresa de e-mail scoala@taraluiandrei.ro CV-ul tău, precum și o scurtă scrisoare de intenție, în care menționezi următoarele:

• de ce vrei să ne fii alături
• care este experiența ta ca voluntar
• în ce perioadă ne poți fi alaturi
• datele tale de contact (tel. mobil, adresa postala, varsta)

Noi vom lua legătura cu tine în perioada 23 – 27 iunie!

Dacă nu te-am convins încă să te numeri printre voluntarii de anul acesta, te invitam să urmărești filmul ediției trecute ce transmite foarte bine  atmosfera din Tabăra din Țara lui Andrei.

‹ înapoi la blog