Ro En
Raportul de Implicare în Comunitate 2015
Educaţie
Peste 640 de persoane
INSTRUITE ȘI CALIFICATE

Am dezvoltat programe de prevenire a abandonului școlar, proiecte de educație profesională și tehnică, de educație pentru performanță, cât și cursuri de calificare pentru adulți.

Sport
625.000de Euro
PENTRU PERFORMANȚA IN GIMNASTICĂ

Am susținut lotul național de gimnastică feminină din România și am contribuit la pregătirea a 200 de viitoare campioane.
Sprijinul nostru a mers și către Federația de Schi-Biatlon și alte competiții dedicate strângerii de fonduri pentru cauze sociale.Mediu și
biodiversitate
10.800 de persoane
INSTRUITE PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI

Ne-am unit forțele cu voluntarii din comunitate pentru ecologizarea plajei Corbu, am susținut experții în monitorizarea delfinilor din Marea Neagră și am derulat campanii de conștientizare despre ecologie și protecția mediului.Dezvoltare
comunitară

Am organizat competiția de idei sustenabile ”Idei din Țara lui Andrei”, competiția de afaceri sociale ”Fabricat în Țara lui Andrei” și am susținut activitatea a 9 Centre de Resurse ale Comunității (CERC), ONG-uri locale create cu sprijinul OMV Petrom.

Dezvoltarea
infrastructurii

Am contribuit la dezvoltarea infrastructurii locale prin reabilitarea și dotarea unor instituții și spații publice, în special a unităților de învățământ și sănătate.
Implicarea
angajaţilor

Am făcut performanță în fapte bune prin ”Campionatul de Voluntariat” - o competiție de proiecte dedicată angajaților OMV Petrom, am adus copiilor bucurii de sărbători prin campania ”Fii și tu Moș Crăciun” și am contribuit la susținerea societății civile prin ”Campania 2%”.
Siguranţă și Prevenţie

Am organizat cursuri de prevenție și siguranță în comunitate, prevenție medicală și campanii de igienă și prim ajutor, cât și cursuri privind siguranța copiilor pe internet.

Peste 4.300 de elevi, profesori și părinți
PREGĂTIȚI PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ


Premii și
recunoaștere


Programele noastre au fost recunoscute de către specialiști în domeniul comunicării și responsabilității sociale, atât la nivel național, cât și international.Anul acesta, Raportul de Implicare în Comunitate a fost mai mult decât o colecție de fapte și cifre.

Citește mai mult