Ro En

SIGURANȚĂ ȘI PREVENȚIE

Pentru siguranța comunităților în care ne desfășurăm activitatea, am organizat cursuri de prevenție medicală și de răspuns la situații de urgență adresate copiilor, profesorilor și părinților.

TESTIMONIALE

left arrow
 • Mariana Tudor

  Specialist Relații Comunitare și Dezvoltare, Zona de producție VI OMV Petrom

  “Mă bucur că am fost prezentă la toate campaniile în ceea ce privește siguranța în comunitate, având ca parteneri mai multe unități școlare din jud. Dâmbovița, autorități locale, ONG-uri, alături de profesioniștii ISU “Basarab I Dâmbovița”, Serviciul SVSU Gura Ocniței, Jandarmeria Română și Crucea Roșie Dâmbovița și, nu în ultimul rând, colegii din departamentul HSSE Asset VI Muntenia Central. Tot ceea ce s-a dorit prin aceste campanii și activități a fost să aducem la cunoștință elevilor, cadrelor didactice, părinților și oamenilor din comunitate riscurile în ceea ce privește facilitățile OMV Petrom și un comportament responsabil în caz de dezastre.”

 • Prof. Sîrbu Verginica

  Școala Gimnazială nr.2 Videle

  “Vă mulțumesc pentru oportunitatea oferită elevilor școlii noastre de a învăța noțiuni de prim ajutor și felul în care să reacționeze în caz de calamitate. Sperăm să susțineti și pe viitor astfel de proiecte!”

 • Georgeta Maria Tudor

  Specialist Relații Comunitare și Dezvoltare, Zona de producție IV, OMV Petrom

  “În cei aproape 30 de ani de activitate în OMV Petrom și 10 ani de implicare în proiecte de responsabilitate socială, am învățat continuu că viața este cel mai prețios dar, iar grija pentru sănătate și siguranță, nu numai acolo unde ne desfășurăm activitatea, ci peste tot în jurul nostru, este o prioritate absolută. Modul responsabil în care acționăm în interiorul companiei ne însoțește și în relația cu comunitățile în care trăim și muncim. Am ales să fim pro-activi și să schimbăm atitudinea oamenilor din comunități, mai ales a tinerei generații, față de responsabilitatea de a-și proteja viața și sănătatea permanent.”

 • Neagoe Elena Georgiana

  Școala Gimanazială Colelia

  “Proiectul educațional “Zilele Siguranței” s-a bucurat de un real succes, atât în rândul elevilor, cât și în rândul părinților, cadrelor didactice sau autorităților locale. Prin numeroasele exemple practice oferite de partenerii noștri educaționali (Școala Postliceală Sanitară Slobozia, Crucea Roșie filiala Ialomița, Direcția de Sănătate Publică Ialomița, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Barbu Catargiu” Ialomița, OMV Petrom), elevii și-au îmbogățit bagajul de cunoștințe prin tehnici de acordare a primului ajutor în diverse situații și observarea principalelor modalități de intervenție în cazul unui incendiu și a unui accident rutier soldat cu victime. Elevii au rămas plăcut impresionați atât de echipamentele folosite, cât și de profesionalismul de care au dat dovadă membrii echipajelor de intervenție. Împreună am înțeles că “O viață poate depinde de fiecare dintre noi”.

right arrow

GALERIE FOTO

left arrow
 • Siguranță și prevenție foto
 • Siguranță și prevenție foto
 • Siguranță și prevenție foto
 • Siguranță și prevenție foto
 • Siguranță și prevenție foto
right arrow